Ritueel consult

Een ritueel consult is eigenlijk een combinatie van een consult waarbij er vragen gesteld worden over je klacht(en) om tot een diagnose te komen en een klein ritueel waarin jij en  je klacht(en) in een grotere ruimte worden geplaatst, een grotere ruimte van de vier windrichtingen, zuiden, westen, noorden, oosten en hun speciale kwaliteiten en krachten en de verticale as van aarde en hemel met ook hun specifieke kwaliteiten en krachten.

De verandering die daarmee optreedt is de ingang om je klacht(en) ook anders te zien, meer in proportie tot de rest van je leven te ervaren, in plaats van bijvoorbeeld heel groot en alles overheersend. En misschien kom je tot een inzicht of zie je een oplossing en vind je een mogelijkheid  om in de toekomst anders met iets in jou of buiten jou om te gaan. Maar het kan ook subtieler waardoor je later pas opmerkt dat er iets veranderd is in je houding tot, je aanpak van of je kijken naar hetgeen eerder je probleem of klacht was. En het kan ook zijn dat er schijnbaar niet veel veranderd of dat dit de aanzet wordt tot een heleboel veranderingen waarvan je niet eens weet dat het hiermee te maken kon hebben, de bezem door je levensomstandigheden bij wijze van spreken.

Wat breng je in?
Jij bepaald zelf wat je inbrengt en daarmee bepaal jij zelf ook of het om iets oppervlakkigs gaat of om een diepzittende wortel, iets essentieels in jouw leven, of iets daar tussenin.

Wat bied ik?
Ik bied een veilige ruimte, hulp d.m.v. vragen om bij de essentie van jouw inbreng te komen, een toverwinkel en de rituele omlijsting.

Comments are closed.