Wie ben ik?

Ik ben Odilia, een enthousiaste vrouw, moeder van twee volwassen zoons en sinds januari 2017 woonachtig in Houten.
Ik kom uit een Brabants middenstandsgezin van acht kinderen.
Mijn leven kent vele omzwervingen en diepgaande ervaringen èn ik heb het vermogen om het leven te beschouwen, dat maakt dat het leven mijn grootste leermeester en inspiratiebron is.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de 4-jarige academie voor natuurgeneeskunde in Hilversum en de 3-jarige priesteres opleiding bij wilde wijze vrouw.
Ik heb een aangeboren religieus besef, ben Katholiek opgegroeid met God en engelen altijd nabij. Later in mijn leven ben ik het vrouwelijke meer gaan waarderen en zo ook het goddelijk vrouwelijke, voor mij de Grote Godin.

Ik weet uit ervaring dat alles wat zich aandient in je leven gebruikt kan worden vóór je, zowel als tegen je en dat je altijd weer die keuze kunt maken, hoe je het wilt gebruiken.
Het leven, als inspiratiebron, ervaar ik als onuitputtelijk, alles heeft betekenis èn het is een groot mysterie, we mogen het leren kennen, er mee spelen èn het zal altijd een mysterie blijven, daar voel ik me rijk mee.

Ook al heb ik mijn persoonlijke voorkeur, toch kan bij mij het goddelijke met alle mogelijke namen opgeroepen worden en in de leegte of stilte aanwezig zijn.
Belangrijker dan de specifieke woorden of vormen vind ik de weg om contact te maken met de goddelijke bron. Dat we een weg vinden en dat we die weg in vrijheid mogen bewandelen dat vind ik waardevol. Want in contact met de goddelijke bron kunnen we onze verlorenheid, gebrokenheid en afgescheidenheid achter ons laten, in contact met de goddelijke bron is voeding en inspiratie om verder te gaan.

Mijn missie:
Ik ben er, voor jou, in overgangssituaties, met helende kracht
inzichtgevende woorden en een liefdevolle aanraking.

Comments are closed.