Boeken & kaarten

Ik heb vier boekjes uitgegeven: Een vrouw, Lichtbundel, Mens zijn en Verhalende gedichten verdichte verhalen.

De boekjes en kaarten kun je bestellen door geld over te maken op;

rekeningnummer 70.79.62.234 t.n.v. O. van Doorn, Werkhoven
onder vermelding van de titel en
stuur een mail met je adresgegevens.
Daarna zal ik de bestelling naar je opsturen.

De verzendkosten 1 exemplaar: € 3,00
Voor meer vraag per mail.


  Een vrouw, de essentie verdicht
1997
€ 8,00

Deze teksten heb ik geschreven in de tijd dat ik een vaste relatie aanging en kinderen kreeg.  Ze laten zien hoe ik mijzelf leerde kennen als mens, als vrouw, als moeder. Deze bundel teksten gaan over geven en ontvangen, over tijd en waarnemen.


Lichtbundel
1999
€ 8,00

In Lichtbundel zijn de teksten gebundeld uit de periode dat de omstandigheden stabiel  waren en er veel tijd was voor innerlijk schouwen. Tot zich een nieuw leven aankondigde wat ik omschrijf in de laatste tekst. Deze teksten gaan over leven en dood, over verbinding en vrijheid.


Mens zijn, teksten van menselijke waarde
2006
€ 9,00

In deze bundel dateren de teksten van een vrij korte tussen periode van loskomen van een karmische band en kaf van het koren scheiden, mijzelf terugvinden. Deze teksten gaan over liefde en transformatie, over puur mens zijn in al haar kwetsbaarheid, pijn en glorie.


 

Verhalende gedichten, verdichte verhalen
2006
€ 9,00

Gouden momenten uit het dagboek van een moeder: Dit boekje vertelt in anekdotes mijn ervaringen met mijn kinderen, twee zoons, tussen 0 en 7 jaar. Het zijn parels of zoals in de titel staat ‘gouden momenten’, ze laten mij zien als moeder en ze laten twee heel verschillende mensenkinderen zien in de meest kwetsbare tijd van hun leven. Het zijn doorzichten, het is leven in haar pure vorm.


Kaarten
De foto’s heb ik zelf gemaakt in Ladakh (Himalaya, noord India, dak van de wereld) en veel later heb ik ze gecombineerd met teksten die ik onafhankelijk van de plaatjes geschreven had. Ze zijn te koop zolang de voorraad strekt en kosten € 1,50 per stuk en 7 voor € 9,00

Dieper

 


Iets


Voelsprietjes


Zien


Op een dag


Liefde


Leven

Comments are closed.